10 tény amiért a méhészeti termékek hasznosak a vírus betegségek leküzdésében, beleértve a mostani koronavírust is
  1. A méhészeti termékeknek több mint 50 bizonyítottan jótékony hatása van az emberi szervezetre, beleértve a közvetett és közvetlen vírus ellenes hatást is.
  2. Támogatják, erősítik és egyensúlyban tartják az immunrendszert.
  3. Segítve az immunrendszert, a szervezet kontroll alatt tartja a káros mikroorganizmusokat (baktériumokat és vírusokat, gombákat). Ne feledjük, hogy a testünkben sokkal több mikroorganizmus él, mint ahány saját sejttel rendelkezünk.
  4. Megelőzik és gyógyítják azokat a társbetegségeket (szív- és érrendszer, cukorbetegség, elhízás stb.), amelyek főleg idős korban nagymértékben növelik a halálozás kockázatát.
  5. Javítják az oxigén ellátást sejtszinten, javítva 
    – az egész légzőrendszer működését
    – a keringést
    – a vörös vértestek képződését és a hemoglobin szintézisét
  6. Segítik a sejteket, hogy jobban elviseljék az oxigénhiányt, a szabad gyökök felhalmozódását (oxidatív stressz) és a gyulladást (gyulladásgátló hatás).
  7. A legtöbb kaptártermék könnyen emészthető, kiváló élelmiszer. Magas tápértéküknél fogva segítik az immunrendszer és az egész szervezet normális működését.
  8. Segítik a szervezet tisztító (méregtelenítő) folyamatait, segítve egy optimális belső higiéné fenntartását.
  9. Megkönnyítik a szervezet regenerálódását, beleértve az őssejtek számának növekedését is.
  10. Energiával töltik fel a szervezetet, ami nélkülözhetetlen a nehéz időszakok átvészeléséhez.

    Dr. Stangaciu S. cikke alapján

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d blogger ezt szereti: