Leírás
A méhkenyeret a méhek a virágpor fermentálásával készítik a kaptárban, a lépek hatszögletű sejtjeiben. Ezért a természetes méhkenyér méhsejt alakú kis hatszög-hasábokból áll, barnás színű, állaga szilárd.
Több mint 27 ásványi anyagot, fehérjéket, enzimeket, vitaminokat, aminosavakat tartalmaz, könnyen emészthető, és kiemelkedő mennyiségű szelén, vas, cink és magnézium található benne.
Az orvosok által is elismert tápláló eledel, mely több mint 150 bioaktív összetevőből áll.
Javallat:
- vitaminpótlás
- jó energia forrás
- immunerősítő
- méregtelenítés
- máj regeneráló, májzsugor
- vérszegénység
- vesebántalmak
- hajhullás, korpásodás
Felhasználási javaslat
- Naponta 1 vagy 2 alkalommal 10 gramm – 1 csapott evőkanál – önmagában elfogyasztva, étkezés előtt vagy után.
- Kúraszerű alkalmazás esetén jól bevált módszer, ha az évente háromr alkalommal szedjük:
- 2 hónap szedést kövessen 1 hónap pihenő,
- majd ezután jöhet 3 hónap szedés és ismét 1 hónap szünet,
- végezetül pedig 4 hónap méhkenyér kúrát kövessen újabb 1 hónap pihenő
- Vegetáriánusok is fogyaszthatják.
Tárolás:
- Száraz, hűvös, fénytől védett helyen, 25°C alatti hőmérsékleten.
- Felbontás után 3 hónapon belül fogyassza el.
Figyelmeztetés: Amennyiben allergiás a méhészeti készítményekre, vagy virágporokra, ne fogyassza.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.