Ha rám hallgatsz, legalább napi 1 g propoliszt fogyasztasz…

Most egy igen aktuális témáról szeretnék néhány információt megosztani veled. Igen, jól gondolod, hogy a jelenlegi vírus helyzetről van szó. Az előírt védekezési protokollon kívül, mást is tehetünk az egészségünk védelmében.

Felszeretném hívni a figyelmedet egy nemrég megjelent tanulmányra, amely részletesen tárgyalja a propolisz hatásait, külön kitérve a vírus ellenes hatására és szerepére a COVID 19 elleni védekezésben szerepére.


Az eredeti tanulmány itt olvasható

Propolis and its potential against SARS-CoV-2 infection mechanisms and COVID-19 disease Running title: Propolis against SARS-CoV-2 infection and COVID-19

és egy másik

Apitherapy Could Mitigate Some Risks Associated with COVID‐19/Coronavirus (SARS‐CoV‐2, Treatment, Prophylactic)

Véleményem szerint a propolisz fogyasztása ilyen kritikus időkben egyértelműen pozitív hatású, akár a direkt vírusölő hatást, akár az immunerősítő hatást vesszük figyelembe.

A propolisz fogyasztható nyersen, propoliszos méz, alkoholos cseppek vagy kapszulázott lágy propolisz formájában, de véleményem szerint ez utóbbi a legkényelmesebb és a leginkább pontosítható az adagolás.
A közismert cseppekkel ellentétben nem tartalmaz alkoholt és a bizonytalan koncentrációval ellentétben a lágy propolisz kapszula 95% propoliszt tartalmaz.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: