Ajándékba mézet

A méz egészséges és finom!

Vannak olyan országok, ahol sokkal nagyobb a mézfogyasztás, mint nálunk, pedig a magyar méz világhírű és ha megfelelő helyről van vásárolva akkor a tisztaságában is biztos lehetsz, szemben az Argentínából, Kínából származó mézekkel, amelyek kitudja hány kézen keresztül jutnak el a magyar fogyasztóig. Magyarországon látványosan emelkedett a mézfogasztás. A 2010-ben fejenként egy év alatt elfogyasztott 30 dekáról mára már majdnem egy kilóra emelkedett. Ez még mindig jóval elmarad a nyugateurópai 2 kiló feletti átlagtól. A méz pedig igen sokrétűen felhasználható és sokkal egészségesebb, mint a cukor, amely megjelenésével és árával nagyban hozzájárult a mézfogyasztás visszaeséséhez.

A mézet élelmiszerként legváltozatosabb formában fogyasztjuk, de e mellett csemegének vagy a legkülönfélébb fűszeres, magvas, gyümölcsös keverékek formájában is fogyasztható. Gyógyhatással rendelkezik és ez a hatás a belekevert méhészeti termékekkel (virágpor, méhpempő, propolisz stb.), gyógynövényekkel vagy gyógygombákkal fokozható. Ebből a meggondolásból hoztuk létre a kívánság méz szolgáltatást, ahol mindenki megrendelheti az ízlésének és igényeinek megfelelő egyedi, frissen készített mézkeveréket.

Ezzel a szolgáltatással kívánjuk a hazai mézfogyasztást tovább fejleszteni, azáltal, hogy minél szélesebb kör, akár speciális igényeit is kielégítjük.

Levendulás méz

Itt szeretném megemlíteni, hogy ajándéknak is kitűnő. Lehet, hogy eddig nem jutott eszedbe, hogy mézet ajándékozz, mert arra gondoltál, hogy állítsál oda egy kiló mézzel valakihez.

De gondolj bele, hogy mennyivel másabb egy kisebb kiszerelésű, igényesen megtervezett, különleges csemegét ajándékozni, a szerettünk ízlését figyelembe véve, ami ráadásul egyedi, az eseménynek megfelelő címkéve is rendelhető.

Távolabbi személyeknek olyan termékeket lehet választani, amit jó eséllyel mindenki szeret ilyen lehet a diós méz, mákos méz, mandula mézben stb. amely kiváló választás lehet munkatársaknak, céges ajándéknak ügyfelek részére, esküvőn a vendégek számára stb.

Karácsonyra, ezek mellet mi is külön készülünk: karácsonyi varázs, karácsonyi csemege, fahéjas méz, mézeskalács ízű méz stb. termékekkel.

méhviasz gyertya

Közelebbi hozzátartozónak, akinek ismered az ízlését természetesen össze lehet állítani egyedi mézeket: csokis, kókuszos, levendulás, citromos, gyömbéres stb. mézeket.

Nagyobb csomagok is készíthetőek több méz kombináció kialakításával, vagy dísztartó, illetve egyéb kiegészítők, mint a fa mézcsurgató, méhviasz gyertyák hozzáadásával.

Ugyan ilyen módon a legváltozatosabb eseményekre (Valentin nap, születésnap, névnap, ballagás) ugyanúgy összeállítható a megfelelő személyes ajándék.

Ha érdekel kattints ide >>>>

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: