12 legfontosabb érv az apiterápia mellett – első rész

Az apiterápia a történelem során sokszor bizonyított, de úgy érzem, hogy Magyarországon nem kapja meg az őt megérdemlő figyelmet. Most közzéteszem az első 6 olyan érvet, amely számomra bizonyítja, hogy érdemes vele foglalkozni.hogy késői akár a következő generációt érintő káros hatások derülnek ki.

  1. Ősidők óta használja az ember, ez idő alatt hatalmas tapasztalat gyűlt össze
  2. Teljesen természetes, magas biológiai értékű, vegyszermentes termékek. Itt természetesen figyelni kell arra, hogy csak apiterápiás minőséget szabad vásárolni. Jelenleg Magyarországon nincs ilyen minősítés, ezért észnél kell lenni. Csak olyan termelőtől szabad vásárolni, aki modern technológiával, vegyszermentesen termel, vagy olyan cégektől, akik magas minőségű termékeket állítanak elő
  3. A természetes gyógymódokra jellemző, hogy nem gyors látványos tüneti javulást okoznak, hanem lassabban ugyan, de mélyreható változásokat hoznak létre
  4. Ismertek a mellékhatások. Rejtett, hosszútávú káros hatástól nem kell tartani. Ez sajnos nem mondható el minden gyógyszerről, amelyek közül sok csak néhány évtizede van használatban és előfordult már, hogy késői akár a következő generációt érintő káros hatások derülnek ki.
  5. A méhek által előállított termékek baktérium ellenes hatására nem alakul ki rezisztencia, évezredek óta működnek
  6. Nagyon hosszú azoknak a betegségeknek a listája, ahol az apiterápia eredményesen használható, sok esetben olyan betegségeknél is, ahol a hivatalos orvoslás fegyvertára igencsak szegényes.

    Hamarosan folytatom!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: