12 legfontosabb érv az apiterápia mellett – második rész
Ahogy ígértem folytatom a legfontosabb érvek felsorolását az apiterápia mellett.

7. Nem csak betegségekben használható. A méhek által kínált termékek kiváló egészség megőrző hatással rendelkeznek, nagy szerepük van a megelőzésben

8. Természetes, engedélyezett „doppingként” képesek az emberi teljesítőképességet fokozni

9. Az apiterápiás termékek egy része, gondoljunk csak a mézre, virágporra, méhkenyérre méhpempőre vagy a heretejre, magas tápértékkel rendelkeznek (superfood) egyszerre képesek táplálni, betegségeket megelőzni és gyógyítani

10. Jól kombinálhatók egymással és más természetes gyógymódokkal

11. Egy komplex rendszer, csak megfelelően elvégzett tisztítókúrával, megfelelő életmód változással egyűt igazán hatásos. Ezért célszerű megfelelő szakember javaslatait figyelembe venni.

12. Sokezer éves múlttal rendelkezik, de nem egy leragadt, dogmatikus tudományról van szó. Nagyon intenzív tudományos kutatás jellemzi (daganatkezelés, Alzheimer stb), új termékek, készülékek és eljárások jelennek meg (heretej, Propolair, kaptárlevegő, méhesház stb.)

Fontos megjegyezni, hogy betegségeket csak orvosi vizsgálat után szabad apiterápiával kezelni, apiterápiában jártas szakember segítségével. Ideális eset lenne, ha az apitérápiás szakember és az orvos ugyanaz a személy és mindkét szemszögből rálátása van a kezelési lehetőségekre.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: